Maak kennis met de verloskundigen

Marjolein Petersen ( Eigenaar van Dé Verloskundigenpraktijk en Vrouwencentrum)

Sinds 2008 ben ik werkzaam als verloskundige. Na mijn afstuderen kon ik vrijwel direct aan de slag in Harderwijk. Voor mij heel bijzonder omdat Harderwijk tevens mijn geboorteplaats is en ik mij hier altijd erg thuis heb gevoeld.

Linda Kamphorst-Pit (Eigenaar van Dé Verloskundigenpraktijk en Vrouwencentrum)

Ik ben sinds 2000 werkzaam als verloskundige in Harderwijk, waar ik het goed naar mijn zin heb. Ik ben getrouwd en heb twee zoons Martijn (juni 2004) en Ruben (november 2005). Naast het spreekuur, de bevallingen en de kraamvisites maak ik ook de echoscopieën in de praktijk.

Aarda van Zanten-van den Hardenberg (Eigenaar van Dé Verloskundigenpraktijk en Vrouwencentrum)

Sinds 2007 werk ik met veel plezier als verloskundige in Harderwijk. Als verloskundige vind ik het fantastisch om de zwangere en haar partner te begeleiden en bij te staan in een zeer bijzondere fase in hun leven. Ik vind het heel belangrijk dat de vrouw en haar partner zich veilig voelen. Voldoende tijd en persoonlijke aandacht zijn daarbij voor mij belangrijk.

Liduine van Hoof

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Liduine van Hoof, ik ben 25 jaar oud en woon in het prachtige Harderwijk samen met mijn vriend. Ik werk sinds 2020 als verloskundige en geniet daar ontzettend van! Al van jongs af aan wist ik dat ik graag een sociaal beroep wilde uitoefenen omdat ik positieve energie haal uit het contact met anderen. Gedurende mijn middelbareschooltijd tijdens een buitenlandse stage in Zuid-Afrika kwam ik in aanraking met de verloskunde en wist ik dat daar mijn hart lag! Ik vind het een voorrecht om getuige te mogen zijn van de bijzondere fase in het leven waarin mensen ouders worden! Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en voor jullie klaar te staan tijdens deze spannende, mooie fase van zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Caren Alderliesten-Hakkenberg

Sinds begin 2021 mag ik mijzelf verloskundige noemen en daarmee dit prachtige vak uitoefenen.

Voor mij een droom die werkelijkheid is geworden. Ik kon direct hier in de praktijk aan de slag, waar ik het enorm naar mijn zin heb. Zelf woon ik in Putten, maar ik vind het heerlijk om in deze prachtige stad te mogen werken.