Maak kennis met de verloskundigen

Marjolein Petersen ( eigenaar verloskundigenpraktijk en Vrouwencentrum)

Sinds 2008 ben ik werkzaam als verloskundige. Na mijn afstuderen kon ik vrijwel direct aan de slag in Harderwijk. Voor mij heel bijzonder omdat Harderwijk tevens mijn geboorteplaats is en ik mij hier altijd erg thuis heb gevoeld.

Linda Kamphorst-Pit ( eigenaar Verloskundigenpraktijk en Vrouwencentrum)

Ik ben sinds 2000 werkzaam als verloskundige in Harderwijk, waar ik het goed naar mijn zin heb. Ik ben getrouwd en heb twee zoons Martijn (juni 2004) en Ruben (november 2005). Naast het spreekuur, de bevallingen en de kraamvisites maak ik ook de echoscopieën in de praktijk.

Aarda van Zanten-van den Hardenberg ( eigenaar Verloskundigenpraktijk en Vrouwencentrum)

Sinds 2007 werk ik met veel plezier als verloskundige in Harderwijk. Als verloskundige vind ik het fantastisch om de zwangere en haar partner te begeleiden en bij te staan in een zeer bijzondere fase in hun leven. Ik vind het heel belangrijk dat de vrouw en haar partner zich veilig voelen. Voldoende tijd en persoonlijke aandacht zijn daarbij voor mij belangrijk.

Anne Fleur de Gans

Mijn droom om verloskundige te worden is ontstaan toen ik op de basisschool een werkstuk schreef over de zwangerschap en geboorte van een kindje. Met een kleine omweg heb ik eerst in 2017 de opleiding HBO verpleegkunde afgerond, in 2021 ben ik afgestudeerd als verloskundige.
Ik ben geboren en opgegroeid in Ermelo, hierdoor voel ik me erg thuis hier in de regio en ga ik met extra veel plezier aan het werk in Harderwijk! Momenteel woon ik in Ermelo.

Naar mijn mening gaan zwangerschap en bevalling over meer dan alleen de gezondheid van moeder en kind. Ik vind het belangrijk dat aanstaande ouders zich op hun gemak voelen tijdens de zwangerschap en bevalling en dat zij met zelfvertrouwen en een goed gevoel kunnen terugkijken op deze speciale periode, of het nou vlekkeloos verliep of toch anders dan verwacht. Ik voel me bevoorrecht iedere keer weer onderdeel te zijn van dit proces en ik hoop bij te kunnen dragen aan een fijne ervaring. Ik kijk er naar uit jullie te leren kennen!

Ilona Ebeli
Ik ben in 2017 afgestudeerd als verloskundige in Amsterdam. Sinds mijn afstuderen ben ik in veel verschillende regio's aan het werk geweest en heb zo veel ervaring op kunnen doen in het werken met verschillende populaties en ziekenhuizen. In 2018 ben ik naar Harderwijk verhuisd en geniet ik enorm van de sfeer en de mensen die in deze stad wonen. Ik vind het daarom ook ontzettend leuk om nu te kunnen werken in de plaats waar ik woon en zo de stad en de mensen beter te leren kennen.
Caren Alderliesten-Hakkenberg

Sinds begin 2021 mag ik mijzelf verloskundige noemen en daarmee dit prachtige vak uitoefenen.

Voor mij een droom die werkelijkheid is geworden. Ik kon direct hier in de praktijk aan de slag, waar ik het enorm naar mijn zin heb. Zelf woon ik in Putten, maar ik vind het heerlijk om in deze prachtige stad te mogen werken.