Praktijkassistentes

Onze praktijkassistentes zijn vaak je eerste aanspreekpunt aan de telefoon en bij het spreekuur. Ze bieden jullie een warm welkom en ondersteunen ons bij het spreekuur en administratieve zaken. Zij kunnen veel van je vragen al beantwoorden, zodat de verloskundigen meer tijd en aandacht voor je hebben tijdens de bevalling en tijdens het spreekuur. Bij spoedgevallen zullen ze uiteraard altijd doorverwijzen naar de verloskundige. Het is altijd mogelijk de verloskundige persoonlijk te spreken.

Esther Jongsma

Ik werk sinds januari 2009 in de Verloskundigenpraktijk Harderwijk. Hiervoor heb ik een aantal jaren gewerkt als assistente in een huisartsenpraktijk. Sinds 2017 geef ik samen met de verloskundigen de centering pregancy een mooie aanvulling in mijn werk.

Heidi Bronkhorst

Mijn naam is Heidi Bronkhorst, moeder van 3 zoons. Van jongs af aan ben ik onder de indruk van het wonderlijke proces van een zwangerschap en de ontwikkeling van baby's. Ik ben dankbaar en blij dat ik mijn passie, kennis en ervaring mag gaan inzetten als assistente bij de verloskundigenpraktijk. Een mooie uitdaging die goed aansluit op mijn werk als kraamverzorgende en informatrice bij Moeders voor Moeders. Vanaf 2001 ben ik werkzaam in de kraamzorg, in 2008 heb ik mijn werk voortgezet als kraamzorgconsulent en verzorgde ik intakegesprekken bij de zwangeren. Nu komt dit alles mooi samen en mag ik jullie met heel veel plezier verwelkomen in het vrouwencentrum.

Ria van der Meulen

Vanaf juli 2010 werk ik met veel plezier als assistente bij de verloskundigenpraktijk. Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik gewerkt op de afdeling kraam- en gynaecologie in een ziekenhuis.