Linda Kamphorst-Pit

Ik ben sinds 2000 werkzaam als verloskundige in de  maatschap in Harderwijk, waar ik het goed naar mijn zin heb. Ik ben getrouwd en heb twee zoons Martijn (juni 2004) en Ruben (november 2005).   Als verloskundige vind ik het begeleiden van een zwangere vrouw met haar partner een bijzondere ervaring. Het is voor iedere vrouw en haar partner een ingrijpende gebeurtenis en om daarbij zo intensief betrokken te zijn is erg waardevol.

We werken in de praktijk met diverse verloskundigen met eigen kwaliteit en inbreng, zodat we elkaar goed kunnen aanvullen en we continuïteit van zorg kunnen bieden. Het is mooi, maar ook belangrijk een goede vertrouwensrelatie op te bouwen en om op deze manier met vertrouwen de bevalling tegemoet te gaan. Het is dan ook een uitdaging om deze zorg te geven en persoonlijk af te stemmen op iedere zwangere en haar partner.

Naast mijn werk als verloskundige ben ik ook nauw betrokken bij de verloskundige zorg binnen onze regio. Inmiddels zit ik al 6 jaar in het bestuur van de ledenraad van het Verloskundig samenwerkingsverband. Tevens ben ik een van de bestuurders van het Geboortezorghuis en ben ik betrokken geweest bij de oprichting ervan in 2014. Dit is een mooie aanvulling op mijn werk als verloskundige.
BIG-register nr. 79052687003

Aarda van Zanten- van den Hardenberg
Marjolein Petersen