Marjolein Petersen

Sinds 2008 ben ik werkzaam als verloskundige. Na mijn afstuderen kon ik vrijwel direct aan de slag in Harderwijk.  Voor mij heel bijzonder, omdat Harderwijk tevens mijn geboorteplaats is en ik mij hier altijd erg thuis heb gevoeld.

Het werk als verloskundige doe ik met heel veel plezier, omdat je als verloskundige elke keer mag delen in een speciale, bijzondere gebeurtenis in het leven van mensen. Ik vind het belangrijk om als verloskundige de zwangere door middel van persoonlijk contact, aandacht en deskundige zorg zo goed mogelijk te begeleiden, adviseren en een veilig gevoel te geven. Zwangere vrouwen en hun partner kunnen zo met vertrouwen de bevalling tegemoet zien. Achteraf kunnen ze dan met een goed gevoel terugkijken op een hele mooie speciale periode.

Het maken van echo’s in de praktijk vind ik een zeer waardevolle aanvulling en specialisatie in mijn werk als verloskundige.

Inmiddels ben ik moeder van 3 kinderen. Dochter Feline (2013) en een zoon Floris ( 2016) , Maarten ( 2018) alle 3 zwangerschappen, bevallingen en de ontdekking naar het ouderschap waren bijzonder mooi en verrijkend om te mogen ervaren.

Linda Kamphorst-Pit
Esther Jongsma