Mamacoach

“Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Geniet ervan hè?!” zeggen mensen misschien ook tegen jou.
Maar wat als je zwanger zijn (of moeder zijn) niet (altijd) zo leuk vindt? Bijvoorbeeld omdat je niet lekker in je vel zit, omdat je angstig bent of somber, omdat jij je zorgen maakt, of omdat er nare herinneringen naar boven komen van een vorige zwangerschap en/of bevalling?
Of mis je vaardigheden die juist handig zijn als zwangere/mama zoals het bewaken van grenzen, omgaan met conflicten, op een effectieve manier communiceren met je partner, balans vinden in je dagelijks leven, enz?
Ik ben Esther en naast verloskundige assistente ben ik ook vrouwen- en mamacoach en coach ik vrouwen zoals jij. Want jij bent zeker niet de enige.

Voor alle gevoelens, vragen en worstelingen bied ik jou een veilige plek. Ruimte voor JOU, waar jij jouw eerlijke verhaal kunt vertellen. We onderzoeken samen wat er nodig is om je beter te voelen als zwangere/mama en ik help je om hierin stappen te nemen.

Meer weten? Je bent van harte welkom om een kopje koffie/thee te komen drinken bij mij in het vrouwencentrum. Kijk op mijn website: http://www.estherscoaching.nl en neem contact op als je dat wilt.