Voorbereiden op het ouderschap

Er gaat een hoop veranderen in je leven als je vader en moeder wordt. Soms is het moeilijk je voor te stellen hoe je leven zal veranderen door de komst van je kindje. Iedere (toekomstige) ouder heeft dromen en wensen voor hun kind en ziet uit naar zijn of haar komst.

Het is goed en leuk om het daar samen met je partner over te hebben.

Daarnaast is het ouderschap ook een hele verantwoording. Vragen als “Word ik wel een goede moeder?” en “Kan ik mijn kindje alles geven wat het nodig heeft?” kunnen wel eens bij je opkomen. Dat is heel normaal.

Wil jij graag liefdevol en bewust contact met je baby? Dan ben je bij SharCare op de juiste plek! http://www.sharcare.nlDoor met massage bezig te zijn bij je baby, bevorder je direct de hechting en liefdevolle band met je baby. In deze hectische en drukke maatschappij is het extra van belang om deze momenten bewust te creëren. Daarnaast zitten er nog zoveel meer voordelen aan babymassage! Deze leer ik je graag aan door samen Shantala babymassage te oefenen. Ik geef je graag een steuntje in de rug tijdens het prille ouderschap en kan jou helpen met tips, adviezen en informatie waar nodig. Ook de Dunstan babytaal kan ik jou tijdens de zwangerschap aanleren. Wist je bijvoorbeeld dat een baby al vanaf dag 1 heel veel duidelijk kan maken? Ik leer het je graag!

De zwangerschapscursus BewustZwanger helpt je bewust je zwangerschap te doorlopen om goed voorbereid te zijn als je baby wordt geboren. Deze app is belangrijk voor elke aanstaande ouder; voor degenen die het spannend vinden, maar ook voor degenen die zich vooral verheugen. Je leert tijdens de zwangerschap al contact te maken met je kindje en leert veel over de eerste lichaamstaal van je kindje als het geboren is.