Voorbereiden op het ouderschap

Er gaat een hoop veranderen in je leven als je vader en moeder wordt. Soms is het moeilijk je voor te stellen hoe je leven zal veranderen door de komst van je kindje. Iedere (toekomstige) ouder heeft dromen en wensen voor hun kind en ziet uit naar zijn of haar komst.

Het is goed en leuk om het daar samen met je partner over te hebben.

Daarnaast is het ouderschap ook een hele verantwoording. Vragen als “Word ik wel een goede moeder?” en “Kan ik mijn kindje alles geven wat het nodig heeft?” kunnen wel eens bij je opkomen. Dat is heel normaal.

Wil jij je voorbereiden op de bevalling en het ouderschap? Dan ben je bij EnjoyToCarry op de juiste plek!

In 4 uur tijd samen met je partner goed voorbereid op de bevalling;

Geloof jij ook dat een bevalling een rustige en mooie ervaring moet zijn? Tijdens debevalcursus van EnjoyToCarry ga je samen met je partner (of iemand anders die je gaat ondersteunen tijdens de bevalling) aan de slag om jouw mooie bevalling zelf te creëren. Er komen veel praktische zaken aan bod. Na deze cursus weet je alles over het geboorteproces, heb je afgerekend met de angsten die je belemmeren en heb je de vaardigheden die je nodig hebt om zelf goed geïnformeerd beslissingen te maken en de regie te behouden, OOK als het allemaal anders loopt.

Ik ben ook werkzaam als draagconsulent. Wil jij je kindje dragen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Tijdens een draagconsult help ik je graag met het vinden van de juiste draagzak of draagdoek.

Bij EnjoyToCarry kun je ook terecht voorbegeleiding bij de eerste twee jaar van je baby. Als gecertificeerde cursusleidster geef ik jullie graag álle informatie en tips rondom de onderwerpen; hechting, huilen, slapen, onrust, voeding, verzorging en nog meer.

Wil jij graag liefdevol en bewust contact met je baby? Dan ben je bij SharCare op de juiste plek! http://www.sharcare.nlDoor met massage bezig te zijn bij je baby, bevorder je direct de hechting en liefdevolle band met je baby. In deze hectische en drukke maatschappij is het extra van belang om deze momenten bewust te creëren. Daarnaast zitten er nog zoveel meer voordelen aan babymassage! Deze leer ik je graag aan door samen Shantala babymassage te oefenen. Ik geef je graag een steuntje in de rug tijdens het prille ouderschap en kan jou helpen met tips, adviezen en informatie waar nodig. Ook de Dunstan babytaal kan ik jou tijdens de zwangerschap aanleren. Wist je bijvoorbeeld dat een baby al vanaf dag 1 heel veel duidelijk kan maken? Ik leer het je graag!

De zwangerschapscursus BewustZwanger helpt je bewust je zwangerschap te doorlopen om goed voorbereid te zijn als je baby wordt geboren. Deze app is belangrijk voor elke aanstaande ouder; voor degenen die het spannend vinden, maar ook voor degenen die zich vooral verheugen. Je leert tijdens de zwangerschap al contact te maken met je kindje en leert veel over de eerste lichaamstaal van je kindje als het geboren is.