Zwangerschapsyoga

Een zwangerschap verandert veel in je lichaam. Zwangerschapsyoga helpt je te luisteren naar je lichaam en bewust te worden van de veranderingen in jezelf. Door training help je het lichaam sterk en soepel te houden en kalmte en innerlijke balans te ontwikkelen. Door middel van beweging en de juiste ademtechnieken leer je zowel je lichaam als geest optimaal te ontspannen. Doel van deze lessen is de zwangere vrouw in verbinding te brengen met haar kind en technieken aan te reiken die helpen goed voorbereid naar de bevalling toe te leven en zoveel mogelijk te genieten van de zwangerschap.

Instromen kan op je eigen moment maar vanaf 3 maanden tot het einde van de zwangerschap of zolang de eigen situatie het toelaat. Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Clyms.

https://clyms.nl

Mindfull zwanger en bevallen

✓ Zie je op tegen de bevalling?
✓ Weet je niet of je de pijn aankunt?
✓ Ben je bang dat er iets niet goed gaat?
✓ Ben je bezorgd dat stress schadelijk is voor je baby?
✓ Lukt het niet om te ontspannen?
✓ Zou je ook het liefst precies weten wat er gaat gebeuren?

 

Vroeg of laat moet je baby er uit. Een spannende, belangrijke gebeurtenis. Zal het allemaal wel goed gaan? Met jou en de baby?
En hoe zal het voor je partner zijn? Hoe voelen de weeën? Krijg je complicaties? Wanneer begint het? En ben je wel op tijd op een veilig plekje?
Zoveel vragen, en niemand die je de antwoorden geeft. Ontspannen en mindful zwanger lijkt soms ver weg.

Mindful Zwanger & Bevallen helpt je om rust te vinden in al deze onzekerheid. Om ontspannen te genieten van je zwangerschap. We hebben een unieke training samengesteld waarin we een complete zwangerschapscursus combineren met mindfulness technieken.

https://mindfulzwangerenbevallen.nl