Kijk mijn Keizersnede

Als je binnenkort gaat bevallen met een keizersnede of er al een hebt gehad, is het begrijpelijk dat je vragen en zorgen hebt.

Een keizersnede (medische term: sectio caesarea) is een chirurgische ingreep waarbij je baby wordt geboren via een incisie (snede) in de buikwand. Vaak wordt een keizersnede uitgevoerd wanneer een vaginale bevalling om medische redenen niet mogelijk is of als het de veiligste optie is voor zowel jou als je baby. In sommige gevallen is er een andere reden waardoor er uiteindelijk voor een keizersnede wordt gekozen. Hoewel keizersnedes in sommige gevallen gepland kunnen worden, is een keizersnede ook vaak ongepland of zelfs spoed.

Een keizersnede is een zware buik operatie, die vraagt om zowel geestelijk als lichamelijk herstel. Met 'Kijk mijn Keizersnede' help ik jou je voor te bereiden op je keizersnede bevalling, lever ik nazorg na de operatie en begeleiding tijdens jouw herstelproces.

Littekenbehandeling na je keizersnede biedt een effectieve manier om de klachten rondom je

keizersnede litteken te verminderen, de genezing te bevorderen en het uiterlijk van je litteken te verbeteren. Ook kan een behandeling je helpen je zelfverzekerder te voelen, zowel fysiek als emotioneel. Bedenk dat elke keizersnede en elk herstelproces uniek is. Elke vrouw ervaart het op haar eigen manier. Het is belangrijk om jezelf de tijd te geven om te herstellen, zowel fysiek als emotioneel. Zoek steun bij je partner, familie en vrienden, en praat openlijk over je gevoelens en ervaringen.

Wil jij graag meer weten over voorbereiding op jouw keizersnede, behandeling na je keizersnede of wil je een afspraak maken? Kijk dan op de website van 'Kijk mijn Keizersnede' of bel met 06-39434967.