Ervaringen

We vinden het heel erg leuk en waardevol als jullie een berichtje willen posten op deze pagina over de ervaringen met onze praktijk! Dat kan door een bericht te sturen naar: info@verloskundigenpraktijkharderwijk.nl of door iets in te vullen op de enquête.

Bedankt voor jullie moeite we waarderen dit enorm!

mei 2022
Dankbaar!

We zijn zo dankbaar voor jullie begeleiding tijdens de zwangerschap, maar ook de afgelopen weken na de bevalling!

Jullie zijn toppers!! We hadden ons geen betere praktijk kunnen wensen!

januari 2022
Bedankt voor alle mooie, warme en fijne momenten

We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor alle mooie, warme en fijne momenten

die we met jullie hebben gehad! De geruststelling als dit nodig was , belangstelling en luisterend oor, goede adviezen en aanmoedigingen.

Dit heeft gemaakt dat ik terug kan kijken op een mooie zwangerschappen en een nog mooiere bevalling. Het is bijzonder dat jullie altijd een deel zullen uitmaken van ons leven en van Mirthe.

Oneindig veel dank!

Gert-Jan, Feline, Mirthe en Judith
december 2021
Liefde voor jullie vak!

Lieve verloskundigen.

 

Dank jullie wel voor alle fijne controles de afgelopen maanden.

Dank jullie wel voor jullie deskundigheid, luistert oor, liefde voor jullie vak, rust en interesse!

Jullie zijn echt toppers!

Rick, Mariel, Lieke, Lauren en Esmee
oktober 2021
Persoonlijke aandacht en hebben het beste met je voor!

Ik vind het goed dat jullie alle tijd nemen voor de mensen en ook echt persoonlijke aandacht geven. Ook geven jullie veel informatie waar je wat aan hebt en word je altijd serieus genomen. Ook al bel je voor de 10e keer vonden jullie het niet erg en word je altijd goed geholpen. Met een eventuele volgende zwangerschap zouden we zeker bij jullie terug komen. Ook heb ik al onze vrienden en familie al de praktijk aangeraden!! Jullie zijn toppers.

Onze keuze voor deze praktijk is de beste keuze geweest die we konden maken. Ze hebben hier echt persoonlijke aandacht voor je en hebben altijd het beste met je voor. Altijd als ik belde werd er naar mij geluisterd en werd ik series genomen. Mijn man en ik zijn alleen maar positief te spreken voor deze praktijk! We raden het iedereen aan.

Lianne en Fatih
oktober 2021
Top verloskundigen!

Top verloskundigen met kennis en kunde! Kunnen goed anticiperen op verschillende situaties.

Kevser
oktober 2021
Betrokken verloskundigen met voldoende tijd en aandacht

Alle verloskundigen hebben me altijd goed geholpen. Ik heb me altijd gehoord gevoeld. Ook tijdens mijn bevalling en overdracht naar het ziekenhuis hebben zij contact gehouden met ons. Iedereen nam voldoende tijd voor onze vragen en verhalen. Ook de betrokkenheid naar mijn partner en andere zoontje toe voelde prettig.

Linda
oktober 2021
vriendelijke, spontane en intelligente meiden die verstand van zaken hebben!

In de verloskundige praktijk harderwijk werken stuk voor stuk vriendelijke, spontane en intelligente meiden die verstand van zaken hebben.

Ik kijk met veel plezier terug op vier fijne zwangerschappen en goede begeleiding bij de bevallingen. Ik ga de dames missen!

Joyce en Gert
september 2021
We voelden ons erg op ons gemak in de praktijk

Hele fijne samenwerking, fijne verloskundigen die op de goede manier communiceren en stuk voor stuk lief en geïnteresseerd zijn in je situatie.

Ik raad deze praktijk zeker aan. Er wordt goed advies gegeven, je kunt altijd met vragen bij ze terecht, ze denken goed met de situatie mee en vooral de medewerkers zijn stuk voor stuk erg vriendelijk en geïnteresseerd wat er voor zorgt dat wij ons erg op ons gemak voelde bij de praktijk.

Matthias en Mathilde