Ik kan deze praktijk erg aanbevelen!

Ik vond het erg fijn dat ik meteen een vroege afspraak kon maken toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. En ook was het ontzettend fijn dat ik gesteund werd in mijn keuze voor een geplande sectio.
Verder werd er ook met mijn dochter erg leuk omgegaan en mocht ze er altijd bij zijn als dat zo uitkwam. Er werd goed gekeken naar wat nog wel mogelijk was binnen de toen geldende Corona regels.

Ik kan deze praktijk erg aanbevelen. Ze denken goed mee met alles omtrent je zwangerschap en geven ook de informatie precies in de juiste week zodat je niet het gevoel hebt overspoeld te worden door alle informatie. Tevens kijken ze ook goed naar eerdere bevallingen en als je ook nog onder controle van de gynaecoloog staat wordt er altijd besproken wat daar is gezegd en gedaan.