Het team van verloskundigenpraktijk Harderwijk

Aarda van Zanten- van den Hardenberg

Sinds 2007 werk ik met veel plezier als verloskundige in Harderwijk. Ik vind het fantastisch om de zwangere en haar partner te begeleiden en bij te staan in een zeer bijzondere fase in hun leven; de periode van zwanger zijn en de geboorte van een baby.

Linda Kamphorst-Pit

Ik ben sinds 2000 werkzaam als verloskundige in Harderwijk, waar ik het goed naar mijn zin heb. Ik ben getrouwd en heb twee zoontjes Martijn (juni 2004) en Ruben (november 2005). Naast het spreekuur, de bevallingen en de kraamvisites maak ik ook de echoscopieën in de praktijk.

Marjolein Petersen

Sinds 2008 ben ik werkzaam als verloskundige. Na mijn afstuderen kon ik vrijwel direct aan de slag in Harderwijk. Voor mij heel bijzonder omdat Harderwijk tevens mijn geboorteplaats is en ik mij hier altijd erg thuis heb gevoeld.

Esther Jongsma

Ik werk sinds januari 2009 in de Verloskundigenpraktijk Harderwijk. Hiervoor heb ik een aantal jaren gewerkt als assistente in een huisartsenpraktijk.

Ria van der Meulen

Vanaf juli 2010 werk ik met veel plezier als assistente bij de verloskundigenpraktijk. Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik gewerkt op de afdeling kraam- en gynaecologie in een ziekenhuis.

Marloes Lieman

Na bij verschillende verloskundigenpraktijken waargenomen te hebben ben ik sinds april 2015 vast bij verloskundigenpraktijk Harderwijk aan de slag en dat bevalt (letterlijk en figuurlijk) uitstekend. Ik ben zelf geboren en opgegroeid in Ermelo, dus het werken in deze regio voelt heel vertrouwd. Ik wist al snel dat ik werk wilde gaan doen waarbij het […]